Home » Sport » Goluri multe, rezultate surprinzătoare și lideri detașați în Liga a V-a de fotbal

Goluri multe, rezultate surprinzătoare și lideri detașați în Liga a V-a de fotbal

Etapa a 11-a din seriile Ligii a V-a a fost una extrem de spectaculoasă, cu 34 de goluri marcate în șapte partide. Cele mai multe, 17, au fost opera fotbaliștilor care evoluează în Seria I Vaslui Vest. Deși primul loc e deja adjudecat în toate seriile, în urma rezultatelor înregistrate au avut loc modificări în configurația podiumurilor.

Liderul seria I Vaslui Vest, Racova Pușcași a învins cu 7 – 0 în deplasare la SC 2000 Lipovăț. Prima clasată este calificată în mini play-off, pentru că are cu 10 puncte peste ocupantele locurilor trei și patru, cu trei etape înainte de terminarea Fazei 1. Lupta pentru celelalte trei locuri care duc în mini play-off se anunță a fi aprigă. Inter Sport Vaslui nu a reușit să își consolideze locul doi și a coborât până pe patru, după ce a pierdut cu 2 – 5 în fața celor de la SMART Negrești. Viitorul Rebricea a revenit pe podium după ce a câștigat cu 3 – 0 disputa cu Vulturul Bălteni, datorită neprezentării oaspeților. Voința Ștefan cel Mare a învins și ea , scor 3 – 2, în deplasare la Avântul Zăpodeni. Rămâne o contracandidată serioasă pentru că deși are cu trei puncte mai puțin decât ocupantele locurilor trei și patru are și două meciuri restanță.

Racova Pușcași ocupă primul loc, cu 28 puncte, după opt victorii și o remiză. Viitorul Rebricea ocupă locul doi cu 19 puncte, urmată de SMART Negrești și Inter Sport Vaslui, care au 18 puncte. Voința Ștefan cel Mare ocupă locul cinci, cu 15 puncte. Vulturul Bălteni e pe șase, cu 9 puncte. SC 2000 Lipovăț e pe șapte, cu 6 puncte, iar Avântul Zăpodeni ocupă locul opt, cu trei puncte obținute până acum.

Flacăra Muntenii de Sus a rămas neînvinsă, după ce a dispus de Avântul Solești cu 3 – 1. E calificată matematic în mini play-off deoarece are cu 11 puncte mai multe decât ocupanta locului patru. Star Tătărani și-a consolidat locul doi, după ce a învins pe Viitorul Văleni, scor 5 – 0. FC Rapid Brodoc a profitat și a urcat pe locul trei, după ce a câștigat la masa verde partida cu Victoria 2013 Muntenii de Jos, echipă retrasă din campionat. FC Ghergheleu a obținut al patrulea succes după ce a câștigat cu 3 – 0 partida programată cu Dinamic Boțești, echipă exclusă din competiție.

Flacăra Muntenii de Sus e lider, cu 26 puncte, urmată de FC Star Tătărani, cu 19 puncte. Completează podiumul FC Rapid Brodoc, cu 16 puncte. Pe patru e Avântul Solești, cu 15 puncte, urmată de Viitorul Văleni și Victoria 2013 Muntenii de Sus și FC Gergheleu, care au 13 puncte. Pe opt se clasează Dinamic Boțești, cu patru puncte.

FDR Tutova a obținut încă un succes și e lider detașat în Seria III Bârlad. Cu de două ori mai multe puncte decât ocupanta locului trei e greu de crezut că poate rata calificarea în play-off. Steaua Ivești a pierdut cu 1 -2 în deplasare la Unirea Alexandru Vlahuță și lasă loc de speranțe următoarelor clasate. Cum în această serie echipele se duelează

FDR Tutova are un parcurs aproape perfect până acum, cu 24 puncte după nouă partide. Steaua Ivești ocupă locul doi, cu 15 puncte, iar pe trei se află Avântul Băcani, cu 12 puncte și un meci mai puțin disputat. Unirea Alexandru Vlahuță și FC Vinderei ocupă locurile patru și cinci, cu 9, respectiv 6 puncte. Au mai rămas de disputat 11 etape și doar două echipe se vor califica în semifinale, unde vor întâlni primele două clasate din mini play-off-urile celorlalte serii. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: