Home » Sport » Real Junior Vaslui participă în weekend la Cupa Prosport Focșani, cu grupele 2007, 2008 și 2010

Real Junior Vaslui participă în weekend la Cupa Prosport Focșani, cu grupele 2007, 2008 și 2010

Micii fotbaliști de la Real Junior Vaslui se alătură regalului fotbalistic organizat zilele acestea de Prosport Focșani, la baza Valentino Sports. La competiția de anvergură se vor duela copii născuți în 2007, 2008 și 2010. Și-au mai anunțat prezența pe lângă vasluieni și clubul organizator alte nume importante din fotbalul juvenil precum Academia Hagi Constanța, CSM Politehnica Iași, Juniorul Galați și Metalosport Galați.

La nivelul grupei 2007 vor lua startul opt echipe, împărțite în două grupe a câte patru. Real Junior Vaslui se va duela în grupa A cu Academia Hagi Constanța, Juniorul Galați – Alb și Prosport Focșani. În fazele superioare poate întâlni Metalosport Galați, CSMS Politehnica Iași, Juniorul Galați – albastru sau Școala L M București.

Grupa 2008 de la Real Junior Vaslui va juca în prima fază a competiției împotriva celor de la Școala LM București și CSMS Politehnica Iași.

În competiția destinată micilor fotbaliști născuți în 2010 toate echipele se vor întâlni în meciurile directe. Real Junior Vaslui va avea primul meci cu Juniorul Galați, după care va întâlni pe rând Școala LM București, Academia Hagi și Prosport Focșani. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: