Home / Sanatate / Un bărbat de 62 de ani a decedat la Spitalul „Beldiman” după ce a băut antigel

Un bărbat de 62 de ani a decedat la Spitalul „Beldiman” după ce a băut antigel

Medicii de la Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU) la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad au acordat în acest week-end asistență medicală și în cazul a două persoane care au încercat să se sinucidă. Din păcate, unul dintre pacienți a decedat în cele din urmă.

Sâmbătă, 22 aprilie, în jurul orei 16, ambulanța a adus la Urgențe un bărbat în vârstă de 62 de ani, din localitatea Motoșeni, în comă. Medicii l-au diagnosticat cu acidoză severă și comă de gradul III în urma intoxicării voluntare cu antigel.

„Pacientul adus în comă a fost intubat, a fost pus pe hemodializă, dar, din păcate, starea lui de sănătate s-a agravat, bărbatul decedând după 10 ore. Antigelul este o substanță deosebit de toxică, și odată ingerată, pune în mare pericol viața pacientului”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass-media.

Un alt caz de tentativă de suicid, de această dată eșuată, este cel a unei femei de 46 de ani din Zorleni, adusă la CPU, vineri 21 aprilie, la ora 23.30. După investigațiile de specialitate s-a constatat că femeia a înghițit cu bună știință mai multe pastile de Naproxen și Mydocalm. Pacienta se află în afara oricărui pericol, dar după acest episod depresiv, a fost internată la secția Psihiatrie, femeia neregăsindu-se până acum în evidențele acestei secții. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Centrul Vasluiului, lăsat fără apă din cauza lucrărilor de mântuială făcute de firmele care abia au schimbat conductele

Câteva mii de oameni din ...

Sesiunea juniorilor „Vasile Pârvan”, la a II-a ediție

Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad ...

Parcurile din Vaslui, meținute verzi chiar și în a doua parte a toamnei

Peste 50 de angajați ai ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: