Home » Sport » Handbaliștii de la Școala „Ștefan cel Mare” Vaslui au scăpat printre degete prezența la turneul final

Handbaliștii de la Școala „Ștefan cel Mare” Vaslui au scăpat printre degete prezența la turneul final

Echipa de handbal masculin a Școlii „Ștefan cel Mare” Vaslui s-a clasat pe locul doi la finalul fazei regionale a Olimpiadei Gimnaziilor la handbal, băieți. Competiția a avut loc la Vaslui și a fost organizată de profesorii Eduard Ursu și Luminița Vîrlan.

Vasluienii au avut o prestație remarcabilă de-a lungul turneului și au condus LPS Piatra Neamț, echipa care va participa la turneul final, cu șase goluri. Finalul de meci a aparținut din păcate nemțenilor, care au reușit să întoarcă scorul și să învingă în cele din urmă cu 23 – 22. Școala Ștefan cel Mare” Vaslui a dat cel mai tehnic jucător, pe Florin Manea Ciurescu.

În celelalte meciuri vasluienii au învins de fiecare dată fără emoții. Au trecut de Școala „Ion Creangă” Suceava cu 23 – 18, de LPS Botoșani cu 24 – 13 și de LPS Iași cu 29 – 24. S-au dezlănțuit de-a dreptul cu Școala „Tristan Tzara”, meci pe care l-au câștigat la 14 goluri distanță, scor 34 – 20.

LPS Piatra Neamț nu a demonstrat aceeași lejeritate în joc în celelalte meciuri, dar a mers mai departe pentru că a rămas neînvinsă, obținând patru victorii și o remiză, scor 20 – 20 cu Școala „Ion Creangă” Suceava. Dovadă a acestui fapt stă și faptul că nu au primit distincții individuale. Cel mai bun portar a fost desemnat Bogdan Balțanu, de la Școala „Ion Creangă” Suceava, iar Ciprian Morănoiu, de la Școala „Tristan Tzara” Moinești a fost golgheterul turneului.

Din echipa Școlii „Ștefan cel Mare” Vaslui au făcut parte Matei Luncanu, Adrian Matei, Ștefan Otel, Rareș Anton, Florin Ciurescu, Andrei Iordan, Edi Radu, Cristi Apetroaie, Sebastian Bolohan, Darius Ungureanu și Marian Abuzătoaie. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: