Home » Administratie » Peste 380 de arbori ornamentali distruși de intemperii în municipiul Vaslui, valoarea pagubelor depășind 15.000 de euro

Peste 380 de arbori ornamentali distruși de intemperii în municipiul Vaslui, valoarea pagubelor depășind 15.000 de euro

Peste 380 de arbori ornamentali au fost distruși în municipiul Vaslui în urma furtunii de zăpadă de la sfârșitul săptămânii trecute, situație stabilită în urma evaluărilor făcute de către reprezentații primăriei. Valoarea totală a pagubelor depășește 15.000 de euro, urmând ca pomii distruși să fie înlocuiți.
Cantitățile mari de zăpadă căzute la sfârșitul săptămânii trecute, coroborate cu intensificările de vânt, au provoca pagube importante autorităților din municipiul Vaslui. Astfel, în urma evaluării făcută în teren, au fost găsiți 381 de arbori și arbuști ornamentali distruși, valoarea pagubelor depășind 15.000 de euro.

Municipiul Vaslui a fost una dintre cele mai afectate localități din țară în urma intemperiilor vremii. Vom încerca să refacem ceea ce se mai poate reface, iar restul arborilor și arbuștilor distruși îi vom înlocui”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Reprezentanții Primăriei Vaslui nu au putut preciza câte autoturisme au fost avariate în urma furtunii de zăpadă. ”Așteptăm notificările de la societățile de asigurări în acest sens. Abia atunci vom avea o situație completă asupra pagubelor provocate de furtuna de zăpadă”, a conchis Neacșu. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: