Google+
Home » Justitie » Trei femei rănite, una în stare gravă, după ce un șofer a pătruns pe contrasens, în zona industrială a Vasluiului

Trei femei rănite, una în stare gravă, după ce un șofer a pătruns pe contrasens, în zona industrială a Vasluiului

Trei femei, cu vârste cuprinse între 30 și 41 de ani, au fost rănite, ieri, în urma unui accident petrecut pe șoseaua de centura pentru grafic greu din zona industrială a municipiului Vaslui, după ce două mașini s-au tamponat frontal într-o curbă periculoasă, pe fondul neatenției în conducere a unuia dintre conducătorii auto. Practic, unul din șoferi a pătruns pe sensul opus de mers pe motiv că privirea i-ar fi fost deranjată de razele solare.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, trei femei, cu vârste cuprinse între 30 și 41 de ani, pasagere în mașina condusă de șoferul de 40 de ani care a provocat accidentul, au fost rănite. Cele trei victime, una în stare gravă, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu au fost răniți. Ei au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Iulian Petre.

Pe numele șoferului care a provocat accidentul a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere. (G.P)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: