Home / Sport / Rugbyștii U18 de la CSS Bârlad întâlnesc duminică LPS Suceava

Rugbyștii U18 de la CSS Bârlad întâlnesc duminică LPS Suceava

Rugbyștii juniori de la Clubul Sportiv Școlar înfruntă duminică formația LPS Suceava, în cadrul etapei a șasea din Divizia Națională de Juniori Under 18. Meciul va avea loc de la ora 14.00, pe stadionul Rulmentul din Bârlad.

Bârlădenii sunt lideri autoritari în zona Moldovei și au avut un parcurs perfect până acum. Pe lângă faptul că au învins în toate cele patru meciuri disputate până acum au obținut în toate și bonusul ofensiv. Au debutat în forță, scor 50 – 7 cu LPS Suceava, iar apoi au obținut un nou succes în fața celor de la CS Politehnica Unirea Iași, scor 20 – 3. A urmat un joc în care bârlădenii s-au distrat, scor 115 -5 cu LPS Focșani. În ultimul meci disputat, acum două etape, i-au umilit și pe cei de la CTTV Galați, scor 95 – 5. Adversarii lor din acest sfârșit de săptămână ocupă locul trei, cu mai puțin de jumătate din punctele acestora. Nu au convins dar nici dezamăgit complet, cu două victorii și două eșecuri. LPS Suceava a câștigat etapa trecută în fața LPS Focșani, scor 14 – 5.

Bârlădenii, medaliați cu bronz la Rugby Europe U18 Trophy

Nu mai puțin de cinci rugbyști de la CSS U18 Bârlad au făcut parte din echipa națională a României, care a obținut bronzul la Rugby Europe U18 Trophy. România a învins în finala mică Germania, scor 18 – 14. Bârlădeanul Sebastian Munteanu (centru) a avut o contribuție importantă la succesul obținut de România, după ce a reușit două eseuri. Acesta a confirmat evoluția deosebită din semifinală cu Rusia, când a marcat un eseu. Ceilalți rugbyști de la CSS Bârlad care au terminat competiția pe podium sunt Răzvan Gabriel Belehuz (linia a III-a), Marius Costea (mijlocaș la deschidere), Cosmin Dănut Botezatu și Vlad Leica (fundași).

C.S.S Bârlad ocupă primul loc, cu 20 de puncte, urmată de C.S Politehnica Universitatea Iasi, care are 15. LPS Suceava completează podiumul cu 9 puncte. Pe patru se află LPS Focșani, cu patru puncte. CTTV Galați e lanterna roșie, cu patru înfrângeri dar cu un punct obținut totuși, datorită bonusului defensiv.

În celălalt meci de duminică se vor înfrunta LPS Focșani și CS Politehnica Unirea Iași. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: