Home » Social » Vasluiul, conectat direct cu Litoralul

Vasluiul, conectat direct cu Litoralul

CFR Călători pune în circulație trenuri suplimentare în perioada 28 aprilie – 1 mai, mai multe orașe din țară, printre care și Vasluiul, fiind conectate cu litoralul prin trenuri directe.
Vor fi puse în circulație trenuri suplimentare, iar față de graficul de circulație obișnuit capacitatea de transport va crește cu peste 8.000 de locuri. Capitala și orașele Baia Mare, Beclean pe Someș, Brașov, Arad, Petroșani, Târgu Jiu, Craiova, Iași, Vaslui, Suceava Nord, Timișoara Nord, Drobeta Turnu Severin vor fi conectate cu litoralul prin trenuri directe, până la/de la Mangalia.
În acest an, vasluienii și nu numai, vor putea ajunge pe litoral dis-de dimineață, cu Trenul Tineretului (IR 1987/IR 1986). IR 1987 va pleca din București Nord la ora 2:55 și va sosi în Constanța la ora 6:05, iar în Mangalia la ora 7:53, cu opriri în stațiunile de pe parcurs.

De asemenea, pe ruta București – Constanța, vor circula și Trenurile Litoral. Durata de circulație a acestora este de 2 ore, fără opriri intermediare, iar a celorlalte trenuri din grafic durata este de aproximativ 2 ore și 30 de minute.
Conform CFR Călători, prețul unui bilet pentru un adult la tren IR, clasa a 2-a, cu loc rezervat, pe ruta București – Constanța costă 59,60 lei, iar un bilet dus-întors are o reducere de 10% și este 108,10 lei. Studenții beneficiază de gratuitate, iar elevii de reduceri de 50%. Un bilet la clasa a 2-a pentru un elev este de 29,80 lei.
Luni, de 1 Mai, toate agențiile de voiaj CFR Călători vor fi închise, cu excepția agențiilor Carrefour Colentina și Titan din București și Iulius Mall din Iași (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: