Home / Social / Bătaie cu cuțite în centrul Bârladului, între două clanuri de rromi

Bătaie cu cuțite în centrul Bârladului, între două clanuri de rromi

Scandal de neimaginat în centrul Bârladului, unde membri ai două clanuri de rromi, cunoscuți în mediul interlop al urbei – Bîlhac și Răducanu – s-au încăierat cu cuțitele. Scenele s-au petrecut ieri, după-amiază, în fața Muzeului ”Vasile Pârvan”, sub ochii îngroziți ai trecătorilor dar și ai locuitorilor blocurilor din împrejurimi care, au privit ”spectacolul” de cuțite de la ferestre și balcoane.

Bătaia s-ar fi putut lăsa cu vărsare de sânge, dacă jandarmii și polițiștii locali, care patrulau prin zonă, nu ar fi intervenit la timp.

Patru dintre scandalagii au ajuns în arestul Poliției municipale Bârlad, chemată la fața locului.

„Au fost identificate patru persoane cu vârste între 19 și 32 de ani. A fost deschis dosar penal, polițiștii de la Bârlad efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat, pentru Est News, Loredana David, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Surse din poliție ne-a spus că doi dintre scandalagii sunt clienți vechi ai poliției, unul având o condamnare de închisoare cu suspendare, iar celălalt aflându-se sub control judiciar.

Membrii clanului Bîlhac le sunt cunoscuți opiniei publice în urma scandalurilor mai vechi în care au fost implicați, scandaluri din care nu au lipsit bătăile cu săbii, cuțite și bâte. Unul dintre episoadele sângeroase s-a petrecut în septembrie 2014, când familia Bîlhac a fost atacată de un alt clan de țigani – Modoranu – în timp ce se aflau la un grătar. Vom reveni cu amănunte. (Crina BUTA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

Criza de mecanizatori paralizează activitățile din agricultura județului Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Agricultura județului Vaslui ...

A murit profesoara Elena Brașoveanu!

Veste tristă și neașteptată pentru cadrele ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: