Home / Justitie / Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontieră

Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița cer cercetează un bărbat din Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

Victor V, în vârstă de 32 de ani, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un camion și o remorcă, ambele înmatriculate în Republica Moldova, când a fost supus unui control al polițiștilor. Pe lângă documentele de identitate, bărbatul a prezentat, miercuri, și un permis de conducere cu însemnele autorităților moldovenești. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

În legătură cu cele constatate, tânărul a declarat că documentul pe care l-a prezentat la controlul de frontieră l-a procurat de la un conațional, în schimbul sumei de 100 euro. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bărbat reținut de polițiștii din Negrești pentru că conducea fără permis și sub influența alcoolului

Un negreștean a fost reținut ...

Mandate de executare puse în aplicare de polițiștii vasluieni

În cadrul activităților desfășurate zilele ...

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: