Home » Administratie » JO și Nadir, în concert la Vaslui, de Ziua Națională a Tineretului

JO și Nadir, în concert la Vaslui, de Ziua Națională a Tineretului

Îndrăgiții interpreți JO și Nadir vor concerta astăzi în Parcul Copou, în cadrul acțiunilor organizate de Ziua Națională a Tineretului de către Primăria Vaslui. Pe lângă acest spectacol, întreaga zi va fi plină de evenimente sportive, de la ciclism și cros, până la volei și streetball.

Ziua Națională a Tineretului va fi marcată așa cum se cuvine de către autoritățile locale vasluiene. Pe parcursul întregii zile, adolescenții și tinerii sunt invitați să urmărească și chiar să participe la numeroasele întreceri sportive, cum ar fi ciclism, cros, streetball sau tenis de masă. Activitățile vor debuta la ora 9.00, în Piața Civică, cu un tur ciclist ce se va desfășura pe traseul bulevardul Ștefan cel Mare, Crucea Gării, strada Traian, Piața Traian, strada Spiru Haret și Bulevardul Mihail Kogălnicenu. Va urma un concurs de cros, de la Primăria Vaslui până în Copou, precum și o demonstrație de automodele, tot în Parcul Copou. Cupa Tineretului la streetball pentru învățământul gimnazial va începe la ora 10 și va avea loc pe terenul de sport din Parcul Copou. Tot aici va avea loc și spectacolul ”Tinerețe în culori de MAI”, oferit, începând cu ora 12, de către elevi ai Palatului Copiilor Vaslui. Terenul de sport de la Liceul ”Emil Racoviță” va fi gazda cupei tineretului la volei, urmând ca de la ora 14 să se desfășoare cea de-a doua parte a cupei tineretului la streetball, dedicată elevilor de liceu. Seria întrecerilor sportive va fi încheiată cu competiția de tenis de masă, ca va avea loc, de la ora 15, în Sala Polivalentă.

Nadir

Seara, toți cei ce sunt sau se simt tineri vor putea asista la un concert de excepție ce va avea loc în Parcul Copou. Școala de canto ,,Soul Music Art”, coordonată de profesor Dragoș Gheorghiu, alături de trupa de dans Best Move, coregraf Alex Nistor (Oxigen), va deschide seara recitalurilor. Astfel, de la tinerii artiști vasluieni vor încânta publicul, timp de o oră, cu muzică pop și pop-rock și street dance.

Ziua Tineretului va fi încheiată de îndrăgiții artiști JO și Nadir.

Concertul se va desfășura în aer liber, astfel încât intrarea va fi liberă. În caz de vreme nefavorabilă, spectacolul de la finalul zilei va fi în Sala Polivalentă unde, de asemenea, accesul va fi neîngrădit pentru toată lumea. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor