Home » Sport » Juventus Fălciu a învins duminică și păstrează șanse la play-off-ul Ligii a IV-a

Juventus Fălciu a învins duminică și păstrează șanse la play-off-ul Ligii a IV-a

Juventus Fălciu a învins duminică Unirea Banca, rezultat datorită căruia rămâne în cursă pentru calificarea în play-off-ul Ligii a IV-a de fotbal. Ocupanta locului cinci a avut însă o misiune mult mai grea decât părea pe hârtie. A început bine partida, iar la pauză conducea cu 3 – 1, conform statutului de favorită. Și-a făcut însă meciul greu în partea secundă, în care gazdele au marcat de alte trei ori. Juventus Fălciu a mai marcat de două ori și a reușit să ia toate punctele. S-a apropiat astfel la un singur punct de FC 2002 Vaslui, ocupanta locului patru, înainte de ultima etapă a sezonului regulat.

FC 2002 Vaslui rămâne favorită la ultima poziție care duce în play-off, pentru că întâlnește în ultima partidă formația Multim Perieni, ocupanta locului opt. Juventus Fălciu va avea o misiune extrem de dificilă în ultima etapă, în care va întâlni FC 2007 Gârceni, ocupanta locului III și proaspătă câștigătoare a Cupei României. În tur a fost 4 – 2 pentru FC 2007 Gârceni. În ultima etapă vor mai avea loc partidele Atletic Club Bârlad – Unirea Banca și Sporting Bârlad – Pajura Huși.

Pajura Huși a fost în mare formă și a câștigat autoritar derby-ul primelor clasate, scor 5 – 1 cu Vitis Șuletea. FC 2007 Gârceni a câștigat și ea la pas cu Multim Perieni, scor 4 – 0, reușind astfel să urce pe locul doi.

Pajura Huși e liderul Ligii a IV-a, cu 43 de puncte, iar FC 2007 Gârceni e pe doi, cu 39 de puncte. Vitis Șuletea completează podiumul, cu 37 de puncte și va termina sezonul regulat pe locul trei deoarece stă în ultima etapă. FC 2002 Vaslui ocupă locul patru, cu 31 de puncte, urmată de Juventus Fălciu, care are 30 de puncte. Atletic Bârlad e pe șase cu 26 de puncte. Sporting Bârlad ocupă locul șapte, cu 25 de puncte. Multim Perieni e pe locul opt, cu 9 puncte, urmată de Unirea Banca, echipă cu o zestre de 7 puncte. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: