Home » Administratie » Pesediștii au sărbătorit cu nostalgie 1 Mai muncitoresc, în Piața Civică și Parcul Copou, cu baloane roșii și stegulețe

Pesediștii au sărbătorit cu nostalgie 1 Mai muncitoresc, în Piața Civică și Parcul Copou, cu baloane roșii și stegulețe

Peste o sută de social-democrați vasluieni, în frunte cu cei din conducerea județeană a partidului, au sărbătorit cu nostalgie 1 Mai muncitoresc, printr-un marș desfășurat între Piața Civică și Parcul Copou, fiind oferite baloane roșii și steaguri cu însemnele partidului. În schimb, au lipsit tradiționalii mici pe care cei pofticioși și i-au cumpărat doar cu banii din propriile buzunare.

Ziua de 1 Mai nu a fost trecută nici în acest an cu vederea de către PSD Vaslui, care a vrut să marcheze sărbătoarea muncii în stilul deja obișnuit, cu materiale de propagandă. Astfel, cei peste o sută de membri de partid, care s-au strâns, mai întâi, în Piața Civică din Vaslui, au oferit localnicilor baloane roșii și steaguri cu însemnele partidului pe traseul parcurs, pe jos, până în Parcul Copou, într-un marș al solidarității. Însă, dacă în urmă cu câțiva ani PSD mai oferea și câte un mic și o halbă cu bere participanților la manifestații, anul acesta totul s-a rezumat doar la acele materiale de propagandă și la muzica populară oferită, în cadrul unui spectacol, de către Primăria Vaslui.

Nu am însoțit manifestările noastre de dăruirea micilor sau altor feluri de mâncare. Sunt convins că aceea care ni se alătură pentru a sărbători împreună 1 Mai nu au nevoie de aceste bunuri. Fiecare este în măsură ca și aceste elemente ale plăcerii în viața omului să și le asigure singuri prin muncă”, ne-a declarat președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

În aceste condiții, pofticioșii s-au văzut nevoiți să-și cumpere doar cu banii din propriile buzunare tradiționalii mici oferiți la vânzare de restaurantele din Parcul Copou. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: