Home / Justitie / Șoc în comuna Deleni, unde o femeie de 69 de ani a fost găsită fără suflare stând în genunchi și cu o lovitură la cap

Șoc în comuna Deleni, unde o femeie de 69 de ani a fost găsită fără suflare stând în genunchi și cu o lovitură la cap

de Daniel MICU
Moarte stupidă în localitatea vasluiană Deleni. Un bărbat și-a alertat vecini, după ce și-a găsit mama într-o baltă de sânge, în genunchi, la marginea patului. Femeia în vârstă de 69 de ani prezenta o lovitură puternică la cap, iar medicii de la Ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Inițial, asupra morții femeii a planat misterul. Oamenii din sat îl arătau cu degetul pe fiul acesteia, despre care spun că era agresiv atunci când consuma alcool. Mai mult decât atât, s-ar părea că acesta o bătea pe care care i-a dat viață, iar ultima dată chiar i-ar fi rupt piciorul.

După ce a petrecut câteva ore la crâșmă și a căscat gura la produsele expuse la vânzare în bazarul din sat, Ion Crăciun s-a întors acasă și și-a găsit mama, Maria Crăciun, fără suflare, cu o rană la cap plină de sânge. A fugit la vecini și i-a rugat să sune la 112, întrucât s-a întâmplat ceva cu bătrâna și nu știe dacă trăiește sau nu.
“Dimineață am fost și am adus două găleți de apă. A ieșit și ea până la poartă cu mine. Ea a mers în casă. Eu am legat poarta cu sârmă și am plecat la magazin, în sat. Am băut vreo două beri. Am durat ceva timp. Apoi am fost prin bazar, să văd ce mai e, am mai stat de vorbă cu lumea. Ea îmi dădea bani mereu să mai fac târguieli la bazar. Am lăsat-o vie și am găsit-o moartă! Era în genunchi, la marginea patului, cu fața pe pat, cu baticul plin de sânge. Are o lovitură la tâmplă. Nu am lovit-o eu! Ne mai certam, se mai întâmplă la casă omului, dar nu în halul asta! Nici nu cred că a intrat cineva în curte, pentru că am găsit sarma pe poartă, așa cum o lăsasem. Probabil a căzut și s-a lovit. Nu s-a mai putut ridica. Eu am împins-o cu umărul, am dat într-o parte să văd dacă mai suflă. Nu mai sufla. Am fugit la magazin și am rugat-o pe doamna de acolo să sune la Ambulanță. Ieri a băut, avea niște vin scos! Și azi-noapte cred că a mai băut. Eu nu am dat în ea!”, ne-a declarat Ion Crăciun, fiul bătrânei. Sătenii sunt de părere că e ceva necurat la mijloc și că, nu de puține ori, femeia era lovită de bărbat.
Criminaliștii au împânzit zona, în scurt timp. Până spre seară, ei au făcut măsurători și au luat probe de la fața locului. Cadavrul a fost transportat la Morga din Vaslui.
Potrivit ultimelor date din anchetă, se conturează varianta unei morți accidentale. După necropsie, legiștii au constatat că femeia a căzut din picioare, fie s-a dezechilibrat, fie i s-a făcut rău. S-a lovit cu capul de marginea de lemn a patului și nu s-a mai putut ridica. Dosarul a fost preluat de Parchetul Vaslui și, cel mai probabil, acesta va fi închis.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: