Home » Social » ULTIMA ORĂ: Un copil de doi ani a murit după ce a fost lovit de o mașină în timp ce se plimba pe o tricicletă din plastic

ULTIMA ORĂ: Un copil de doi ani a murit după ce a fost lovit de o mașină în timp ce se plimba pe o tricicletă din plastic

Un copil de doi ani, din Vetrișoaia, a murit după ce a fost lovit, pe drumul județean din sat, de o mașină în timp ce se plimba pe șosea pe o tricicletă din plastic. În momentul producerii accidentului, băiețelul era nesupravegheat, ieșind singur din curtea locuinței părinților.

Tragedie pe Valea Prutului, unde un băiețel de numai doi ani și jumătate a murit în urma unui teribil accident. Evenimentul s-a petrecut pe drumul județean care tranzitează localitatea Vetrișoaia, în timp ce copilul se juca nesupravegheat pe partea carosabilă. Băiețelul a ieșit din curtea locuinței pe o tricicletă din plastic și se plimba singur pe șosea în momentul în care a fost lovit în plin de o mașină condusă de un localnic în vârstă de 29 de ani. În urma impactului, copilul a suferit leziuni grave, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Huși, unde a murit în foarte scurt timp.

În urma cercetărilor desfășurate de polițiști la locul accidentului, s-a stabilit că minorul a ieșit brusc pe respectivul vehicul de jucărie de după o mașină parcată astfel încât conducătorul auto care circula pe drumul județean nu a mai avut timp să reacționeze pentru a evita impactul. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat indicat fiind unul negativ”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Iulian Petre.

Polițiștii Biroului Rutier Huși au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 29 de ani pentru ucidere din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: