Home » Invatamant » O elevă de 11 ani, mândria Școlii din Ivești

O elevă de 11 ani, mândria Școlii din Ivești

O fetiță de 11 ani, Ionela Dănuța Tătaru, elevă în clasa a V-a, a reușit să aducă școala din Ivești pe podium pentru a treia oară la Concursul Național „Made for Europe”, desfășurat în perioada 25 – 28 aprilie, la Craiova.
Avându-i coordonatori pe prof. Munteanu – Dulgheru Mariana și Crăciun Daniela, fata a prezentat la Craiova, produsele finale ale proiectului ERASMUS+, KA2, „Learning foreign language trough ICT”. Acest concurs are în vedere valorizarea și promovarea experiențelor pozitive acumulate de unitățile de învățământ preuniversitar, în derularea proiectelor finanțate prin programele europene din domeniul educației și formării profesionale. În cadrul concursului au fost premiate cele mai bune produse finale obținute de școlile participante urmare a derulării proiectelor europene ȋn aceste instituții de învățământ și ȋn instituțiile partenere din Europa.
Județul Vaslui a avut 5 reprezentanți: Larisa Ioana Bărdiță – Liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui, Ionela Dănuța Tătaru – Școala Gimnazială nr. 1 Ivești, Ștefania Chiriac – Școala Gimnazială „Constantin Parfene” Vaslui, Elena Simion – Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad și Alexandru Paul Răileanu – Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui.
„Dacă avem în vedere faptul că eleva Ionela Dănuța Tătaru este doar în clasa a V-a, fiind la prima participare de asemenea anvergură, iar produsele prezentate în concurs sunt obținute după un singur an de implementare a Proiectului Erasmus+ „Learning foreigm language through ICT” putem afirma că participarea în cadrul acestui concurs a fost un real succes”,  a declarat pentru Est News profesoara Mariana Munteanu, coordonatorul proiectului și unul dintre coordonatorii fetei. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: