Home » Administratie » Mii de elevi din Vaslui au petrecut în Parcul Copou, de Ziua Națională a Tineretului

Mii de elevi din Vaslui au petrecut în Parcul Copou, de Ziua Națională a Tineretului

Mii de elevi din municipiul Vaslui au petrecut, de Ziua Națională a Tineretului, în Parcul Copou, acolo unde au avut loc atât întreceri sportive și spectacole oferite de artiști locali și nume sonore ale scenei românești. Apogeul a fost la sfârșitul zilei, atunci când adolescenții și tinerii au putut fredona melodiile artiștilor momentului JO și Nadir.

Zona centrală a Parcului Copou din municipiul Vaslui a fost neîncăpătoare, marți seara, pentru cei peste 1.000 de elevi care s-au adunat în fața scenei de la Castelul de Apă pentru a-i admira pe artiștii favoriți JO și Nadir. Pe parcursul a aproape două ore de spectacol, cele două voci importante ale muzicii actuale românești au oferit fanilor un show de zile mari. Drept dovadă au fost aplauzele frenetice ale adolescenților și tinerilor, care au înconjurat efectiv scena și au cântat alături de artiști. Pe timpul spectacolului, cei doi interpreți s-au filmat cu propriile telefoane cu sute de fani în fundal, înregistrări postate pe rețelele de socializare. De altfel, JO și Nadir s-au arătat foarte încântați de numărul mare de fani prezenți la concert. La finalul recitalurilor, JO și Nadir au mers între spectatori și au acceptat să facă sute de selfi-uri cu tinerii și adolescenții care au dorit să aibă o amintire plăcută de la FESTIN.

Spectacolul din seara de 2 mai a fost doar apogeul manifestărilor organizate de Primăria Vaslui de Ziua Națională a Tineretului. Pe tot parcursul zilei au avut loc concursuri și spectacole, la care, de asemenea, au participat mii de elevi din municipiul reședință. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: