Home » Justitie » Vehicul căutat de autoritățile italiene, găsit la Vama Albița
Vama Albita

Vehicul căutat de autoritățile italiene, găsit la Vama Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră o remorcă tip cisternă declarată furată de autoritățile din Italia.

Valeriu C., în vârstă de 61 de ani, a vrut să treacă frontiera sâmbătă, iar polițiștii au constatat că remorca în cauză figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de Italia la data de 6 aprilie. Au fost efectuate verificări suplimentare, iar autoritățile italiene au informat polițiștii români marți că vehiculul face obiectul unei infracțiuni de delapidare (autovehiculul a fost achiziționat în leasing, iar utilizatorul nu a mai plătit ratele și nici nu a returnat vehiculul).

Cu privire la aspectele constatate bărbatul a declarat că a achiziționat vehiculul în cauză din Polonia, de la o societate comercială de profil, in schimbul sumei de 29.000 euro, împreună cu proprietarul firmei de transport unde este angajat. A precizat că nu are cunoștință despre faptul că acesta este implicat în vreun litigiu.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar vehiculul, în valoare de 135.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: