Home » Sanatate » Femeie dusă în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etaj pe asfalt în timp ce ștergea geamurile de la balcon

Femeie dusă în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etaj pe asfalt în timp ce ștergea geamurile de la balcon

O femeie de 68 de ani, din Vaslui, a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de la etaj pe asfalt în timp ce ștergea geamurile de la balcon. Victima accidentului casnic a fost găsită plină de sânge de către un trecător, care a cerut ajutorul unui echipaj medical de la Ambulanță.

Femeia ștergea pe exterior geamurile de la balcon când, la un moment dat, s-a dezechilibrat și a căzut de la balconul apartamentului său situat la etajul întâi al unui bloc aflat în spatele Primăriei Vaslui. În urma impactului cu asfaltul, vasluianca a suferit leziuni grave la mâini și cap, fiind găsită plină de sânge de către un trecător. Bărbatul a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat ajutorul unui echipaj de la SAJ.

Femeia a suferit fracturi deschise de antebraț la ambele mâine, precum și un traumatism cranian cu plagă deschisă. Victima era conștientă în momentul în care a ajuns echipajul medical la solicitare, însă starea sa era una gravă, având în vedere leziunile suferite”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, medicul Dan Ungureanu.
Femeia de 68 de ani a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde medicii au supus-o unor intervenții chirurgicale. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: