Home / Social / (Video) Polițistul de frontieră Marius Aurelian Profiri, reținut cu propunere de arest preventiv, în dosarul incendierilor din Murgeni

(Video) Polițistul de frontieră Marius Aurelian Profiri, reținut cu propunere de arest preventiv, în dosarul incendierilor din Murgeni

de Crina BUTA

Descinderi în forță în această dimineață la Murgeni: un polițist de la Poliția de Frontieră Fălciu, Marius Aurelian Profiri, împreună cu alte trei persoane au fost săltate de polițiști și duși la audieri în dosarul incendierilor de la Murgeni.

”Au fost puse în executare patru mandate de aducere emise de Judecătoria Bârlad, pe numele a patru bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 45 de ani, printre care și un polițist de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră Fălciu. În aceste momente cele patru persoane suspectate de comiterea infracțiunii de incendiere sunt audiate la Poliția Murgeni, urmând ca la finalul audierilor să fie stabilite măsurile legale”, a precizat, pentru Est News, Iulian Petre, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Cei patru sunt principalii suspecți ai unui șir de incendieri produse în perioada 2016- 2017 la mai multe societăți comerciale din Murgeni, o fermă de animale și chiar mașina fostului șef al Poliției Orașului Murgeni.

În urma audierilor, două persoane, printre care și polițistul de frontieră, au fost reținute și vor fi prezentate mâine la Judecătoria Bârlad cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

About Simona Vasile

x

Check Also

Replică de la Bârlad, pentru noul ministru al Muncii

Atac la declarațiile  Violetei Alexandru, ...

Vasluienii sunt așteptați să își ridice biletele de tratament balnear

Vasluienii sunt așteptați la Casa ...

Invazia ciorilor în Vaslui a băgat în sperieți populația orașului

Mii de ciori au ”atacat” ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: