Home / Social / ULTIMA ORĂ: Două TIR-uri s-au tamponat în Bârlad, în zona Confecții

ULTIMA ORĂ: Două TIR-uri s-au tamponat în Bârlad, în zona Confecții

Accident în urmă cu aproximativ o jumătate de oră. Două TIR-uri încărcate cu marfă s-au tamponat pe strada Dragoș Vodă, în dreptul magazinului Lidl din zona Confecții. Ambele veneau din Republica Moldova și se îndreptau către București.

Unul dintre TIR-uri era staționat, când șoferul care venea din spate, într-o clipă de neatenție, a intrat  cu mașina in plin în acesta.

Șoferul neatent, Alexei Stelian, în vârstă de 37 de ani, le-a declarat polițiștilot de la Circulație, sosiți la fața locului, că intenționa să depășească TIR-ul staționat însă, în ultimul moment, a observat venind din sens opus un autoturism. Din eleganță, a vrut să-i dea prioritate, deși el era deja înscris pe bandă. În încercarea de a se realinia cu TIR-ul din față, fără a ține cont că distanța mică nu-i permitea frânarea, s-a ciocnit cu acesta.

Din fericire nu au fost victime, însă cabina și parbrizul TIR-ului condus de șoferul neatent au fost serios avariate.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Ambii șoferi au fost conduși la sediul Poliției Bârlad pentru declarații.

Strada Dragoș-Vodă este una dintre arterele pe care se desfășoară traficul greu din oraș, Bârladul neavând șosea ocolitoare. Strada este extrem de îngustă, circulația rutieră desfășurându-se cu dificultate. Chiar cei doi șoferi implicați în accident ne-au declarat că, prin natura serviciului tranzitează deseori Bârladul și că au emoții de fiecare dată când trec pe aici. Strada fiind mărginită de blocuri de o parte și de alta, au fost puși în situații limită din cauza copiilor care se joacă în zonă. (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

x

Check Also

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

Noul termen de începere a lucrărilor la drumul strategic este luna octombrie 2019

Proiectarea drumului strategic de la ...

%d blogeri au apreciat: