Home / Social / ULTIMA ORĂ: Două TIR-uri s-au tamponat în Bârlad, în zona Confecții

ULTIMA ORĂ: Două TIR-uri s-au tamponat în Bârlad, în zona Confecții

Accident în urmă cu aproximativ o jumătate de oră. Două TIR-uri încărcate cu marfă s-au tamponat pe strada Dragoș Vodă, în dreptul magazinului Lidl din zona Confecții. Ambele veneau din Republica Moldova și se îndreptau către București.

Unul dintre TIR-uri era staționat, când șoferul care venea din spate, într-o clipă de neatenție, a intrat  cu mașina in plin în acesta.

Șoferul neatent, Alexei Stelian, în vârstă de 37 de ani, le-a declarat polițiștilot de la Circulație, sosiți la fața locului, că intenționa să depășească TIR-ul staționat însă, în ultimul moment, a observat venind din sens opus un autoturism. Din eleganță, a vrut să-i dea prioritate, deși el era deja înscris pe bandă. În încercarea de a se realinia cu TIR-ul din față, fără a ține cont că distanța mică nu-i permitea frânarea, s-a ciocnit cu acesta.

Din fericire nu au fost victime, însă cabina și parbrizul TIR-ului condus de șoferul neatent au fost serios avariate.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Ambii șoferi au fost conduși la sediul Poliției Bârlad pentru declarații.

Strada Dragoș-Vodă este una dintre arterele pe care se desfășoară traficul greu din oraș, Bârladul neavând șosea ocolitoare. Strada este extrem de îngustă, circulația rutieră desfășurându-se cu dificultate. Chiar cei doi șoferi implicați în accident ne-au declarat că, prin natura serviciului tranzitează deseori Bârladul și că au emoții de fiecare dată când trec pe aici. Strada fiind mărginită de blocuri de o parte și de alta, au fost puși în situații limită din cauza copiilor care se joacă în zonă. (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

x

Check Also

Vasluienii vor încasa în următorii ani printre cele mai mici salarii din România

de Dănuț CIOBANU Vasluienii vor avea ...

O victimă și patru autoturisme avariate, în urma unui accident petrecut în apropiere de Vaslui

Patru autoturisme au fost implicate vineri, ...

Cum au sărbătorit bârlădenii ziua de 24 Ianuarie

Bârlădenii au sărbătorit azi Ziua Unirii ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: