Home » Social » ULTIMA ORĂ – Boroș a decis: economistul Corneliu Decuseară, managerul interimar al spitalului bârlădean. Lefter, șters de pe listă, în ultimul moment

ULTIMA ORĂ – Boroș a decis: economistul Corneliu Decuseară, managerul interimar al spitalului bârlădean. Lefter, șters de pe listă, în ultimul moment

de Mihaela Niculescu
De mâine, Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” are un nou manager. Nu este Dionisie Lefter, acesta fiind eliminat de pe listă în ultimul moment, ci Corneliu Decuseară, inspector al Casei Județene de Sănătate Vaslui. Fostul angajat al CJAS Vaslui aflat în prag de pensionare va fi directorul interimar al spitalului cel puțin în următoarele 6 luni.
Săptămâna trecută cel care era preferatul primarului pentru această funcție a ieșit din cărți. De vineri și până duminică primarul a avut timp să analizeze toate propunerile și a decis că Decuseară este cel mai potrivit.
”Noul manager interimar, Corneliu Decuseară, își va intra în atribuții pe 10 mai. El este cel care întrunește toate condițiile impuse de lege. Legea spune că managerul trebuie să fie economist, jurist sau medic, iar domnul Decuseară este economist”, a declarat, pentru Est News, primarul Dumitru Boroș.
Primarul a refuzat să comenteze faptul că și Dionisie Lefter întrunea condițiile, acesta fiind absolvent al facultății de medicină dentară.
”Nu știu… Aceasta este decizia”, a spus primarul bârlădean
Dionisie Lefter ne-a declarat că nu are nicio obiecție referitoare la decizia primarului: ”Propunerea pentru a ceastă colaborare a venit din partea domniei sale. M-a contactat și am fost de acord să facem echipă în a pune lucrurile în ordine la spitalul bârlădean. Nu știu de ce a spus că nu întrunesc condițiile, eu le-am trimis documente celor de la Personal, la primărie. Dar nu are importanță. Dacă a considerat că nu am competența necesară nu e nicio problemă. Nu vreau să mă bag într-un loc unde sunt incompetent. Să nu stric ceva, Doamne ferește! Decizia ca cineva să fie managerul unui spital este a administrației publice locale”.

About Tehno Redactor