Home » Invatamant » Simpozion Național organizat de Liceul Tehnologic „Petru Rareș” Bârlad

Simpozion Național organizat de Liceul Tehnologic „Petru Rareș” Bârlad

„Interculturalitatea și interdisciplinalitatea, teme primordiale ale educației” – aceasta este tema simpozionului care va fi găzduit în perioada 19 – 21 mai, de Liceul Tehnologic „Petru Rareș” Bârlad.
Simpozionul Național, aflat la a IV-a ediție, se adresează cadrelor didactice și elevilor, urmărind stimularea potențialului creativ și inovator, valorificarea experiențelor.
„Pornind de la aceste premise, cum în instituția noastră, Liceul Tehnologic „Petru Rareș”, a avut loc și a treia ediție a simpozionului, s-a hotărât ca, anul acesta, această activitate să continue, urmând conceperea și celei de a patra ediții, pentru ducerea la îndeplinire a unui obiect deosebit de complex – educarea interculturală și interdisciplinară a tinerilor, într-o Europă și o lume unită, fără războaie și discriminări de orice fel, printr-un real schimb și discriminări de orice fel, printr-un real schimb de idei, informații și activități ale tuturor participanților (profesori, specialiști și elevi)”, a declarat pentru Est News, Olimpia Tănase, directorul Liceului Tehnologic „Petru Rares” Bârlad
Deschiderea simpozionului „Interculturalitatea și interdisciplinalitatea, teme primordiale ale educației” va avea loc la Teatrul ”Victor Ion Popa” pe 19 mai, ora 10:00. Va fi organizat și un concurs, work- shop, elev-profesor.
Vor participa peste 80 de lucrări ale elevilor și cadrelor didactice de la școli și licee din Bârlad, Zorleni, Vaslui, Botoșani, Bacău, Iași, Prahova, Călărași, Galați, Constanța, Dâmbovița, Mehedinți, Timiș, Argeș, Republica Moldova dar și Italia, Franța și Spania. Toate peste cele 80 de lucrări participante în concurs vor fi tipărite într-o carte, care ulterior va fi împărțită tuturor celor care au avut lucrări în simpozion. Pe lângă această carte vor primi și o diplomă de participare. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: