Home / Social / (Video) Două hoațe surprinse de camerele video furând pantofi dintr-un magazin din Bârlad, sub ochii propriilor copii! Cine le recunoaște?

(Video) Două hoațe surprinse de camerele video furând pantofi dintr-un magazin din Bârlad, sub ochii propriilor copii! Cine le recunoaște?

Tupeu incredibil: doua femei din Bârlad au fost surprinse de camerele video în timp ce furau pantofi dintr-un magazin din Bârlad, în fața copiilor lor minori. Întâmplarea s-a petrecut ieri într-un magazin de încălțăminte din centrul orașului, aproape de Hala centrală.

Furtul a fost descoperit de patronii magazinului abia aseară când, după ce au închis, au început să vizioneze filmările, aceasta fiind obișnuința lor zilnică.

Șocul a fost imens când le-au văzut pe cele două femei, una dintre ele însărcinată, băgându-și în sacoșă pantofii expuși, fără a fi câtuși de puțin intimidate de faptul că magazinul era plin de clienți.

Camerele video le-au surprins pe hoațe în două momente din zi. Mai întâi au intrat magazin în jurul orei 13, doar pentru a tatona terenul. Au examinat marfa și au plecat. S-au întors în cursul după-amiezii, de această dată petrecând printre rafturi aproximativ 35 de minute.

În tot acest timp, fără a bănui nicio clipă existența camerelor de supraveghere, hoațele s-au desfășurat în voie. Au mers de la un stand la altul, au analizat încălțămintea și, după ce se asigurau că nu sunt văzute, băgau câte un pantof în sacoșă.

În timp ce dădeau târcoale pe la rafturi, cei doi copii care le însoțeau se jucau liniștiți și deloc mirați de ceea ce făceau mamele în prezența lor. Pe înregistrare se vede clar cum băiețelul cu minge în brațe asistă la momentul în care mama strecura un pantof în sacoșă.

”Camerele au surprins fiecare secundă, totul este foarte clar. Femeile au reușit să fure două perechi de adidași. Păcat de acei copii. Eu am pierdut poate două perechi de încălțăminte, dar poate cineva să contabilizeze cât pierd acei copii crescând lângă părinți care săvârșesc infracțiuni sub ochii lor? Asta văd la părinți asta o să facă și ei mai târziu, pentru că iau acest comportament drept o normalitate”, a declarat, pentru Est News, Ene Lupașcu, patronul magazinului de încălțăminte.

Cele două hoațe sunt figuri cunoscute în mediul comercial. O vânzătoare de pe strada Gării a fost cât pe ce să le cadă victimă: „Le știu de la magazin. Au încercat să mă fure și pe mine. Sunt cumnate, dar se întâmplă să vină în gașcă și mai mare. Vin câte șase deodată și te amețesc”.

Ene Lupașcu a mers astăzi la Poliția Bârlad și a depus plângere împotriva hoațelor, punând la dispoziția oamenilor legii și capturile video.

Iulian Peter, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, a declarat pentru Est News: “Sesizarea a fost făcută în cursul zile de astăzi, cu autor cunoscut. Se efectuează cercetări cu privirea furtului dintr-o societate comerciala. Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.” (Crina BUTA)

 

 

 

 

About Mihai Vasile

x

Check Also

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: