Google+
Home » Social » BMW-ul lui Bobi Brătianu, fiul bulibașei din Bârlad, spart de hoți chiar în fața palatului! Iată cu ce pradă s-au mulțumit hoții!

BMW-ul lui Bobi Brătianu, fiul bulibașei din Bârlad, spart de hoți chiar în fața palatului! Iată cu ce pradă s-au mulțumit hoții!

de Simona MIHĂILĂ

Lovitură în fața palatului țigănesc din Bârlad! Autoturismul marca BMW a lui Bobi Brătianu, fiul lui Ionică Țiganu, bulibașa de Bârlad, a fost spart în miez de noapte.

Radian Brătianu, dar mai ales fiul său Bobi, vor trebui să dea socoteală procurorilor DIICOT pentru „cărămizile” de bani pe care le-au „produs” în ultimii ani.

Spre ghinionul hoților, în mașină nu au fost găsiți nici bani, nici vreo salbă de bani din aur, așa că aceștia s-au mulțumit cu un parfum de fițe, lăsat pe bancheta din spate a autoturismului. Surse din anturajul lui Bobi ne-au spus că acesta intenționa să-l ofere cadou în cursul zile de astăzi, cuiva din altă localitate.

Azi noapte, în jurul orei 3, când a vrut să urce în BMW-ul parcat în fața palatului țigănesc, ridicat prin muncă asiduă de tatăl său, Radian Brătianu (Ionică Țiganu), Bobi a rămas consternat când a văzut că geamul portierei din dreapta spate este spart. A chemat imediat poliția la fața locului, după care formulat o plângere.

”La Poliția Bârlad există depusă o sesizare făcută în această dimineață la ora 4, de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, cu privire la faptul că în noaptea de 9 spre 10 mai, persoane necunoscute au spart geamul portierei din dreapta spate. Bărbatul care a făcut sesizarea susține că i s-a furat un parfum. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și distrugere, prejudiciul fiind de 1.500 de lei”, a declarat, pentru Est News, Iulian Petre, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului județean de Poliție Vaslui.

 

Citeste si: Bulibașa de Bârlad, ”vizitat” de mascați

Comments

comments

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: