Google+
Home » Social » Tupeul fantastic al hoațelor de pantofi! Una dintre ele a vrut să-i cumpere tăcerea proprietarei magazinului cu o bancnotă de 50 de lei!

Tupeul fantastic al hoațelor de pantofi! Una dintre ele a vrut să-i cumpere tăcerea proprietarei magazinului cu o bancnotă de 50 de lei!

Tupeu incredibil al celor două hoațe de pantofi din Bârlad care au scandalizat opinia publică. După ce ziarul Est News a publicat în premieră imagini cu două femei surprinse de camerele video (vezi video aici) în timp ce furau pantofi dintr-un magazin din apropierea Halei centrale, una dintre ele a îndrăznit să dea telefon la redacție cerându-ne să-i scoatem fotografia de pe site.

”Să-mi scoateți imediat poza din ziar. Eu n-am furat”, pretinde stimabila.

Mai mult de atât, după vâlva pe care a stârnit-o publicarea imaginilor în ziarul nostru, una dintre ele a intrat în panică. S-a prezentat astăzi la magazinul de pantofi și i-a cerut patroanei ”sa nu o bage în scandal”, pentru ca e nevinovată și că doar o însoțea pe cumnata ei care a furat pantofi. De nevinovată ce era, a scos din buzunar 50 de lei și i-a întins proprietarei magazinului. În mod firesc, aceasta a poftit-o afară.

Nici cumnata ei nu se crede mai vinovată. În cursul dimineții de ieri, ea a dat nas în nas pe stradă cu proprietarul magazinului. Acesta a oprit-o și a anunțat-o că a fost filmată în timp ce fura pantofi și că a fost dată pe mâna poliției. ”Doamna” i-a spus nonșalant că nu are ce să-i facă, pentru cu nu a fost ea.

Tot ieri, polițiștii bârlădeni au ridicat înregistrările video de la magazinul de încălțăminte, urmând ca în zilele următoare, după ce polițiștii le vor afla identitatea, cele două fete cucuiete să fie invitate la audieri. Identificarea lor nu ar trebui să le dea prea multă bătaie de cap polițiștilor, întrucât atât figurile, cât și numele lor sunt foarte cunoscute în oraș pentru aceleași minunate obiceiuri care le-a adus celebritatea. Vom reveni cu amănunte. (Crina BUTA)

Citeste si: (Video) Două hoațe surprinse de camerele video furând pantofi dintr-un magazin din Bârlad, sub ochii propriilor copii! Cine le recunoaște?

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: