Home / Sport / „Cupa României” adusă la Bârlad de Fight Club Gorygim

„Cupa României” adusă la Bârlad de Fight Club Gorygim

Luptătorii de K-1 de la Clubul ”Gorigym”, mândria Bârladului! Au luptat și au adus la Bârlad „Cupa României”, dar și o sumedenie de medalii de aur, argint, toate câștigate în cadrul Cupei ”Budokai”, organizată de Federația Română de Arte Marțiale la Sala Polivalentă din Galați, pe 6 mai.

Cupa României de Budokai a oferit lupte palpitante pe sistemele Kickbox, K-1, Low Kick, Kick Light, Budokai, Ne Waza și M.M.A.

Peste 300 de sportivi de la 24 de cluburi din 15 localități: Bârlad, Piatra-Neamț, Brașov, Tecuci, Vaslui, Botoșani, Galați, Iași, Constanța, Tulcea, Brăila, Ploiești, Sulina,București, Onești, au intrat în ringul de luptă.

Clubul ”Gorigym” a participat cu 14 sportivi la secțiunea K-1, majoritatea copiilor intrând în ring chiar și de 2-3 ori.

„Sunt mândru de elevii mei! Nu este meritul meu, este doar meritul lor. S-au antrenat din greu, ajungând să facă și câte două antrenamente pe zi. Acești copii s-au rupt de copilărie, petrecându-și ore bune în sala de sport. Preferă să vină la antrenament chiar dacă eu le dau liber. Sunt foarte bine pregătiți, luptă într-un mod profesionist. Pentru noi este un rezultat senzațional. Pe această cale vreau să le mulțumesc elevilor mei, dar și părinților pentru sprijinul deosebit acordat copiilor.” a declarat, pentru Est News, sensei Iulian Călin, președintele Clubului ”Gorigym” Bârlad.

Startul pentru „Cupa României” a început la ora 10:00, copiii dar și antrenorii au stat cu emoții până la miezul nopții, până s-au împărțit medaliile. (Crina BUTA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: