Home » Social » Traficul rutier pe DN 2F, între Bacău și Vaslui, reluat pe un singur fir, după mai bine de 24 de ore în care a fost întrerupt

Traficul rutier pe DN 2F, între Bacău și Vaslui, reluat pe un singur fir, după mai bine de 24 de ore în care a fost întrerupt

Traficul rutier pe drumul național DN 2F, dintre municipiile Vaslui și Bacău, s-a reluat, luni, după mai bine de 24 de ore în care a fost întrerupt din cauza unui pod distrus de o viitură la ieșirea din localitatea băcăuană Străminoasa. Circulația se desfășoară cu dificultate, alternativ pe un singur fir, pentru toate categoriile de autovehicule.

Podul din Străminoasa, distrus de viitura de sâmbătă seara de pe râul Tutova, a fost refăcut de către angajații companiei, după mai bine de 24 de ore în care au lucrat permanent. În consecință, traficul rutier pe drumul DN 2F Vaslui – Bacău a putut fi reluat pentru toate categoriile de autovehicule, însă se desfășoară alternativ pe un singur fir.

Lucrările s-au desfășurat cu dificultate, în condițiile în care am avut de umplut cu grinzi din beton și piatră cubică aduse din Bacău șase metri de drum de o parte și de alta a casetelor de beton care constituie baza podului. Am lucrat continuu două nopți și o zi pentru a putea relua traficul între cele două județe”, ne-a declarat, șeful Secției Bacău a CNAIR, Iulian Vasiliu.

Drumul național DN 2F a fost blocat la granița județului nostru cu Bacăul, la ieșirea din localitatea Străminoasa, traficul fiind dirijat de către polițiști pe raza comunelor Dragomirești și Plopana, care au întors din drum șoferii ori i-au îndrumat pe rute alternative. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: