Home » Social » 400 kg de tutun de contrabandă pentru narghilea, confiscate în Vama Albița, după ce au fost descoperite ascunse în toaleta unui autocar

400 kg de tutun de contrabandă pentru narghilea, confiscate în Vama Albița, după ce au fost descoperite ascunse în toaleta unui autocar

Polițiștii de frontieră și vameșii din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit într-un autocar care efectua o cursă regulată de călători între Chișinău și Cluj-Napoca 400 de kilograme de tutun aromat pentru narghilea pe care șoferul încerca să le introducă ilegal în țară. Întreaga cantitate de marfă, în pachete de câte un kilogram fiecare, era ascunsă în toaleta și dormitorul șoferului, un tânăr de 28 de ani din România.

Cele 400 de kilograme de tutun au fost găsite în urma controlului amănunțit efectuat asupra autocarului și persoanelor, în baza profilului de risc. Marfa era ascunsă într-un compartiment din dormitorul șoferului, acoperite cu un capac, precum și în locul rezervorului de apă din spatele toaletei și sub toaletă, cu scopul sustragerii de la controlul de frontieră”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.

Autoritățile vamale au confiscat întreaga cantitate de tutun, în valoare de 18.000 de lei. De asemenea, șoferul autocarului a fost amendat cu suma de 10.000 de lei. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: