Home » Sanatate » Telefoanele mai multor pacienți ai Spitalului Județean, furate din saloane, în timp ce aceștia dormeau

Telefoanele mai multor pacienți ai Spitalului Județean, furate din saloane, în timp ce aceștia dormeau

Un tânăr de 32 de ani, din Dragomirești, a fost reținut de polițiști după ce a furat telefoanele mobile mai multor pacienți internați în Spitalul Județean Vaslui în timp ce aceștia dormeau. Hoțul a fost prins de către unul dintre bolnavi în momentul în care a ieșit din salon cu mobilul pe care i-l luase de pe noptieră.

Mai mulți bolnavi internați în secții diferite ale Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui, unitate prevăzută cu sistem de supraveghere video și pază, au rămas fără telefoanele mobile în cursul nopții trecute, după ce mobilele le-au fost furate, în timp ce dormeau, din saloanele în care erau cazați. Din fericire pentru păgubiți, hoțul, un tânăr de 32 de ani, a fost prins chiar de către una dintre victime pe holul spitalului, după ce-i sustrăsese telefonul de pe noptieră. Pacientul a solicitat sprijinul agenților de pază care se aflau la serviciu în acel moment, ulterior intervenind și polițiștii vasluieni.

Tânărul a intrat, probabil, în spital încă din timpul perioadei de vizită, care se încheie la ora 20.00, din moment ce nu a fost observat de către agenții de pază de la poarta și ușa spitalului. Acest aspect se va lămuri în urma vizionării înregistrărilor camerelor de supraveghere, care au fost puse la dispoziția Poliției”, ne-a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Patru dintre telefoanele mobile furate de către tânărul de 32 de ani au fost găsite ascunse în iarba din jurul spitalului, fiind restituite pacienților care au rămas fără ele. Polițiștii l-au reținut pe bărbat, care va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: