Home / Administratie / Ginerele lui Farmazon, patronul Transmir, prefectul județului Vaslui? ”Fumusețe de băiat … Sî moarî fetili dupa el”

Ginerele lui Farmazon, patronul Transmir, prefectul județului Vaslui? ”Fumusețe de băiat … Sî moarî fetili dupa el”

de Simona MIHĂILĂ

Îți stă mintea în loc! Informații neconfirmate oficial, deocamdată, dau ca sigură numirea în funcția de prefect al județului Vaslui a lui Eduard Popică.

Un no-name, ar putea spune cârcotașii, însă Popică are o carte de vizită ”impresionantă”: este ginerele lui Emil Savin, zis Farmazon și regele asfaltului, patronul firmei Transmir și unul dintre oamenii de curte ai lui Dumitru Buzatu, șeful Consiliului Județean Vaslui și boss-ul PSD din județ. Popică mai este și finul de cununie al lui Adrian Solomon, președintele PSD Bârlad, dar și soțul patroanei Pensiunii ”Mira” (Mirabela, fiica lui Farmazon).

La un moment dat, prețiosul Eduard a primit răsplata divină pentru meritele sale deosebite: s-a trezit uns șef de cabinet al ex-prefectului Andrei Puică (agreatul PSD, cum altfel?).

Desigur, nu cele mai sus enumerate îl recomandă pe Eduard Popică. El este mai mult decât atât. O privire aruncată pe contul lui de socializare ne dezvăluie o personalitate … remarcabilă.

Cele mai multe dintre fotografii ne arată un tinerel zâmbăreț, musculos, pasionat de pătrățele pe abdomen și de cozonăcei pe bicepși. Dar, mai presus de toate, un tânăr foarte studios, ce pare că mănâncă pe pâine revistele de modă după care se îmbracă șuții de Dorobanți.

E doar o aparență, căci Edy are și poze în care poartă pantofi comandați după filmele cu James Bond, dar și unele în care și etalează cămăși pentru care Florin Salam ar face moarte de om. Mai greu de inclus într-un singur tipar sunt ținutele care combină cele două elemente vestimentare, dar poate cunoscătorilor le va fi mai ușor să delibereze după ce vor remarca strălucirea lanțului de aur de la gât sau cantitatea de spumă din păr.

E clar că orice ar îmbrăca, Popică nu are frică. De critici. Prietenii de pe facebook nu au decât complimente pentru ginerele lui Farmazon, patronul firmei în conturile căreia au intrat sume fabuloase din bugetul public, dar și din fonduri europene.

”Un bărbat bine”, ”Pantofi fitza:))”, ”Frumusete de băiat … Sî moarî fetili dupa el :)))” – iată câteva dintre expresiile admirative, exprimate cu aceeași clasă din care fac parte ținutele etalate de Edy, tinerelul pe care guvernul PSD își dorește să-l reprezinte în județul Vaslui.

About Simona Vasile

x

Check Also

Noul prefect Gologan a depus jurământul! Momentul, marcat cu o cupă de șampanie 

Noul prefect al județului, Mircea ...

UAT-urile din județul Vaslui au primit în acest an peste 10 milioane de lei

de Dănuț CIOBANU Consilierii județeni ...

Investiții ample la Gârceni

Se asfaltează străzile, se modernizează ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: