Google+
Home » Social » ULTIMA ORĂ- Cutremurător! Bărbat de 33 de ani din Gherghești, strivit de propriul tractor pe care îl conducea și cu care s-a răsturnat într-o groapă de peste 2 metri!

ULTIMA ORĂ- Cutremurător! Bărbat de 33 de ani din Gherghești, strivit de propriul tractor pe care îl conducea și cu care s-a răsturnat într-o groapă de peste 2 metri!

de Simona MIHĂILĂ

Caz cutremurător în comuna Gherghești, în urmă cu aproximativ o jumătate de oră. Un bărbat în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața după ce a fost strivit de propriul tractor.

Ionuț Pruteanu fusese chemat de fratele său pentru a ara un teren în pantă, în spatele casei. În capătul acestui teren, cu câteva zile înainte cei doi excavaseră aproximativ 2 metri și jumătate cu scopul de a construi un beci. Nu se știe exact ce s-a întâmplat că, la un moment dat, plugul s-a desprins de tractor, iar acesta s-a rostogolit în groapa imensă, prinzându-l pe Ionuț Pruteanu dedesubt.

La fața locului au sosit atât o ambulanță cât și elicopterul SMURD. Echipajul medical a încercat să-l resusciteze pe bărbat, însă nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decesul.

Întreaga comunitate este în stare de șoc. Primarul comunei Gherghești, Nixon Ibănescu, a declarat, pentru Est News, că i se pare ireal ce s-a întâmplat: ”Păcat, mare păcat. Ieri am vorbit timp de 3 ore cu el. Era un om extrem de cuminte, de liniștit, nu bea, nu fuma. Mare, mare păcat. Dumnezeu să-l ierte pe acest om bun!”.

Ionuț Pruteanu era căsătorit și avea trei copii mici.

Comments

comments

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: