Google+
Home » Justitie » Vasluian reținut de polițiști după ce a smuls un telefon din mâna unei femei în plină stradă

Vasluian reținut de polițiști după ce a smuls un telefon din mâna unei femei în plină stradă

O femeie din municipiul Vaslui a tras o spaimă zdravănă, zilele trecute, când s-a trezit că un individ i-a smuls telefonul din mână. Întâmplarea s-a petrecut miercuri seară, în zona Teatrului de vară din localitate.

Se pare că bărbatul de 39 de ani a urmărit-o din timp pe femeie și, în timp ce aceasta era cufundată în discuția telefonică, a acționat rapid. După ce i-a smuls telefonul din mână, hoțul a luat-o la fugă pe stradă.

Alertați de strigătele femeii, care cerea disperată ajutor, doi trecători, dintre care unul este subofițer în cadrul Inspectoratului județean de Jandarmi Vaslui, i-au luat urma tâlharului, reușind să-l prindă în cele din urmă.

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui apreciază gestul celor doi bărbați care, prin atitudinea lor, au dat dovadă de omenie și spirit civic, și le mulțumește public”, a declarat Iulian Petre, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Femeia și-a recuperat telefonul, iar tâlharul a fost reținut de polițiștii de la ordine publică și urmează să fie predat procurorilor pentru dispunerea unei măsuri. (Crina BUTA)

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: