Home » Justitie » Copil de 11 ani, dus în comă la spital, după ce a fost lovit de o mașină condusă de un șofer cu o alcoolemie dublă față de limita legală

Copil de 11 ani, dus în comă la spital, după ce a fost lovit de o mașină condusă de un șofer cu o alcoolemie dublă față de limita legală

Un copil de 11 ani, din Ivănești, a ajuns în stare gravă la Spitalul de Neurochirugie Iași, cu traumatism cranio-cerebral, policontuzii și comă de gradul IV, după ce a fost lovit, pe DN 2F, de o mașină condusă de un bărbat care avea o alcoolemie de 0,78 mg/litru alcool pur în aerul expirat, dublă față de limita legală.

Alcoolul la volan face din nou victime. Un biciclist de numai 11 ani se zbate între viață și moarte în urma unui teribil accident petrecut din cauza unui șofer băut. Evenimentul rutier a avut loc între localitățile Ivănești și Bleșca, de pe drumul național DN 2F, în momentul în care șoferul a intrat în depășirea băiatului care circula regulamentar cu bicicleta pe marginea șoselei. Lovit de către mașina condusă de un localnic de 37 de ani, copilul a fost proiectat pe partea carosabilă, suferind leziuni grave, în special la nivelul capului.

Minorul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și policontuzii, fiind transportat în comă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui și, ulterior, la Spitalul de Neurochirugie Iași. Polițiștii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,78 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: