Home » Justitie » Un bârlădean beat criță a furat o autoutilitară din Zorleni și s-a plimbat cu ea pe străzile Bârladului

Un bârlădean beat criță a furat o autoutilitară din Zorleni și s-a plimbat cu ea pe străzile Bârladului

Un tânăr din Bârlad a sustras ieri dimineață o autoutilitară, din curtea unei societăți comerciale din comuna Zorleni. Aflat sub aburii alcoolului a mers cu ea până în Bârlad, unde a fost oprit de polițiști pe strada Alexandru Vlahuță.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, întrucât avea permisul de conducere reținut pentru săvârșirea altor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat recoltarea.

I-a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, refuz de prelevare de mostre biologice și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: