Home » Justitie » Bărbat din Zorleni, cercetat de polițiști după ce și-a bătut prietenul de pahar și i-a luat banii din buzunar

Bărbat din Zorleni, cercetat de polițiști după ce și-a bătut prietenul de pahar și i-a luat banii din buzunar

Un bărbat din comuna Zorleni, în vârstă de 42 de ani, este cercetat de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, după ce acesta i-a furat amicului de pahar suma de 1.650 lei.
Luni seara, mai mulți consăteni s-au întâlnit la un bar pentru a consuma băuturi alcoolice. Profitând de faptul că prietenul să era afumat, bărbatul i-a înlocuit o bancnotă de 100 de lei cu una de 10 lei. Spre ghinionul lui, amicul a observat, iar de aici și până la bătaie nu a mai fost decât un pas. Cei doi s-au încăierat în fața barului, iar individul pus pe furat nu s-a lăsat până când victima nu s-a mai putut apăra, așa încât i-a putut lua din buzunar toți banii.

„Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 42 de ani, din comuna Zorleni, care a sustras prin violență banii unui consătean. Acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.” a declarat Iulian Petre, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: