Home » Social » Dorel s-a băgat și la asfaltare! O remorcă de la REISER SA s-a răsturnat în mijlocul străzii după ce s-a împiedicat de ea însăși

Dorel s-a băgat și la asfaltare! O remorcă de la REISER SA s-a răsturnat în mijlocul străzii după ce s-a împiedicat de ea însăși

O întâmplare petrecută astazi, în zona fabricii de ulei, s-ar fi putut transforma într-o tragedie. O remorcă plină cu asfalt, aparținând SC REISER SA Bârlad, firma responsabilă cu lucrările de plombare a drumurilor din oraș, s-a răsturnat de-a curmezișul străzii. Se pare că șoferul tractorului de care era atașată remorca a încercat să evite o mașină, iar mișcarea bruscă a făcut ca utilajul să se dezechilibreze.

Din fericire, nu au existat victime, iar muncitorii firmei s-au mobilizat și au readus remorca în poziția inițială, drept pentru care incidentul nu a fost sesizat poliției.

„Nu există victime și nici pagube materiale. Un eveniment neplăcut pentru firma noastră, dar nu a necesitat o atenție deosebită”, a declarat, pentru Est News, Florin Ghenghea, directorul firmei REISER. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: