Home / Social / Dorel s-a băgat și la asfaltare! O remorcă de la REISER SA s-a răsturnat în mijlocul străzii după ce s-a împiedicat de ea însăși

Dorel s-a băgat și la asfaltare! O remorcă de la REISER SA s-a răsturnat în mijlocul străzii după ce s-a împiedicat de ea însăși

O întâmplare petrecută astazi, în zona fabricii de ulei, s-ar fi putut transforma într-o tragedie. O remorcă plină cu asfalt, aparținând SC REISER SA Bârlad, firma responsabilă cu lucrările de plombare a drumurilor din oraș, s-a răsturnat de-a curmezișul străzii. Se pare că șoferul tractorului de care era atașată remorca a încercat să evite o mașină, iar mișcarea bruscă a făcut ca utilajul să se dezechilibreze.

Din fericire, nu au existat victime, iar muncitorii firmei s-au mobilizat și au readus remorca în poziția inițială, drept pentru care incidentul nu a fost sesizat poliției.

“Nu există victime și nici pagube materiale. Un eveniment neplăcut pentru firma noastră, dar nu a necesitat o atenție deosebită”, a declarat, pentru Est News, Florin Ghenghea, directorul firmei REISER. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Patinoarul din Parcul Copou Vaslui își deschide porțile sâmbătă. Intrarea va fi liberă pe durata întregului sezon

Patinoarul din Parcul Copou al ...

Primăria Vaslui a premiat sute de mici artiști și profesori de la școlile din oraș

Sute de elevi și profesori ...

Locuitori din Hoceni și Șuletea au venit la Bârlad să doneze sânge

Douăzeci de locuitori ai comunei ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: