Google+
Home » Social » ULTIMA ORĂ: A explodat stația de alimentare cu oxigen din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui! Rezervele de oxigen sunt pe sfârșite

ULTIMA ORĂ: A explodat stația de alimentare cu oxigen din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui! Rezervele de oxigen sunt pe sfârșite

de Daniel MICU

Situație critică la Serviciul Judetean de Ambulanta (SAJ) Vaslui, dupa ce, cu putin timp inainte de miezul noptii, statia de alimentare a buteliilor cu oxigen a explodat. Explozia s-a produs in timp ce un angajat incerca sa incarce un tub cu oxigen. Barbatul a iesit naucit din incaperea in care functioneaza statia de alimentare si a cerut ajutor colegilor.

“Doar ambulantierii autorizati umbla aici, si doar la acest robinet. Explozia a fost aici, sus. Nu stim exact ce s-a intamplat. Eu am fost anuntata ca e un incendiu la statia de alimentare cu oxigen, insa e vorba de o defectiune, o explozie. Pompierii spun ca un robinet s-a fisurat”, ne-a declarat Mihaela Corduneanu, directorul interimar al SAJ Vaslui.

Ca o ironie, firma de mentenanță a verificat instalația de la stația de alimentare cu oxigen în urmă cu două zile. Grav este că în acest moment Serviciul de ambulanță a rămas fără rezerve de oxigen.

”Nu avem rezerve de oxigen in acest moment, lucram cu ce avem pe masini si vom alimenta, probabil, direct de la o alta firma. E vorba de trei-patru zile sau mai putin, pana ce lucrurile vor intra in normal. E o situatie neplacuta. Trebuie sa rezolvam cat mai curand”, a mai spus Mihaela Corduneanu.

Pompierii chemati la fata locului au intervenit  pentru a securiza zona si pentru a stabili cauza exploziei.

 

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: