Home » Administratie » Polițiile din județ, în continuare fără șefi după prima rundă de examene

Polițiile din județ, în continuare fără șefi după prima rundă de examene

Conducerile unor structuri importante de poliție din județ sunt în continuare fără șefi care ar fi trebuit să-și câștige posturile în urma unor concursuri. Astfel, Doru Gabriel Panțiru rămâne șef interimar la Poliția Județeană, în timp ce Petru Maximiuc va reveni, după doar o lună de șef la Poliția Bârlad, ca adjunct la IPJ Vaslui.

Poliția Județeană Vaslui rămâne în continuare fără șefi care să fi câștigat posturile în urma unor concursuri. Deocamdată, nici unul din cei doi candidați pentru postul de inspector șef adjunct scos la concurs, respectiv actualul interimar al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui (IPJ) Vaslui, Doru Gabriel Panțiru, și Puiu Budacu, șeful Secției Poliției Rurale Banca, nu au reușit să absolve concursul organizat de IGPR. În aceste condiții, comisarul-șef ieșean Panțiru a rămas la conducerea Poliției Județene, în timp ce Petru Maximiuc a revenit pe postul de adjunct la IPJ Vaslui după numai o lună în care a condus Poliția Municipală Bârlad. Amândoi au fost împuterniciți pentru o perioadă de șase luni să ocupe aceste funcții, în baza unor ordine ale IGPR.

În ceea ce privește conducerea Poliției Municipale Bârlad, aceasta va fi asigurată de comisarul-șef Daniel Voinea, șeful Biroului de Ordine Publică.

Pentru postul de inspector șef al Poliției Județene Vaslui, scos la concurs pe 12 iunie, și-au depus candidatura actualul șef interimar al IPJ, Doru Gabriel Panțiru, și șeful Poliției Rutiere Vaslui, Sorin Dănilă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: