Home » Administratie » A murit Constantin Codreanu, fost primar al comunei Iana

A murit Constantin Codreanu, fost primar al comunei Iana

Constantin Codreanu, fost primar al comunei Iana timp de două mandate, a plecat ieri în lumea celor drepți. La doar 57 de ani, după o grea suferință, inima greu încercată în ultimii ani a încetat să mai bată.

Constantin Codreanu a rămas în conștiința oamenilor din comuna Iana ca un om care a iubit țăranii și care s-a implicat în viața comunei. Dorința lui a fost ca atunci când va muri să fie îngropat la Hălărești, alături de părinții lui.

„Am avut o colaborare foarte bună cu primarul Codreanu, cât timp a fost în fruntea comunei Iana, ne-a ajutat să rezolvăm toate cazurile sociale existente în comună, cazuri care erau și de competența D.G.A.S.P.C. Colaborarea a fost cu atât mai strânsă cu cât soția acestuia, Gabi, lucrează la noi în sistem ca asistent social la Complexul de Servicii Comunitare din Bârlad, pe asistență maternală. Îmi pare rău că a plecat dintre noi atât de tânăr și sper ca soția și fiul lor să treacă peste această mare încercare a vieții”, ne-a declarat Ionel Ștefănică Armeanu, director D.G.A.S.P.C Vaslui.

Sicriul cu corpul neînsuflețit este depus la capela Bisericii „Sfântul Spiridon” din Bârlad și înmormântarea având loc sâmbătă, cel mai probabil la Hălărești. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor