Home » Sport » CSS Bârlad va disputa sâmbătă finala mare la DNJ U16

CSS Bârlad va disputa sâmbătă finala mare la DNJ U16

Rugbyștii juniori bârlădeni sunt aproape de un nou titlu, după ce CSS Bârlad a obținut a treia victorie în cadrul DNJ U16, scor 20 – 8 cu CS Cleopatra. Este al treilea succes al bârlădenilor antrenați de profesorul Florin Ibănescu. CSS Bârlad va disputa sâmbătă finala mare în care va întâlni CS Metrorex. CSS Bârlad a debutat la Turneul Final împotriva formației RC Săcele, scor 18 – 14. A mai învins CT Dinicu Golescu, scor 17 – 10.

Rugbyștii U15 de la CSS Bârlad, vicecampioni naționali

Micii rugbyști de la CSSBârlad, antrenați de Dan Tufaru și Ionuț Isac, au terminat pe locul doi la Turneul Final U15. La competiția care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute pe Stadionul Național Arcul de Triumf, echipa bârlădeană a obținut două victorii și a ratat-o la mare luptă pe cea de-a treia, care le-ar fi obținut titlul de campioană. CSS Bârlad a fost învinsă cu 21 – 24 de CSS Trimuf Șoimii, care a cucerit prima poziție după ce a învins și în celelalte două partide. Bârlădenii au învins CS Metrorex cu 7 – 0 și CT Dinicu Golescu, scor 57 – 0.

CSS Triumf Șoimii a terminat competiția pe prima poziție, cu 9 puncte, CSS Bârlad a terminat pe doi cu șapte, CS Metrorex a ocupat locul trei cu 5 puncte, iar CT Dinicu Golescu a obținut locul patru, cu doar trei puncte.

CSS Bârlad a mai reușit să obțină locul I categoria U8, U10, U12 si locul II categoria U14, în cadrul Campionatul Regional Minirugby Moldova Nord. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: