Home » Sport » „Fight Club Titans” Bârlad, cinci medalii de aur și una de argint la Cupa Absolut Fight Grappling și K1

„Fight Club Titans” Bârlad, cinci medalii de aur și una de argint la Cupa Absolut Fight Grappling și K1

Bârlădenii de la „Fight Club Titans” Bârlad au făcut furori la București, unde cei cinci sportivi care au făcut deplasarea au obținut la Cupa Absolut Fight Grappling si K1 nu mai puțin de șase medalii: cinci de aur și una de argint.

Clubul bârlădean a terminat pe locul II la grappling datorită celor trei medalii de aur obținute. Artizanii acestei performanțe sunt Iulian Dumitru (-65 kg), Ionuț Broștic (-70, -75). „Fight Club Titans” a mai obținut două medalii de aur și una de argint la K1. Ștefania Arustei a fost prima la categoria -60kg, Alexandru Răzvan Matei a luat aurul la -80, iar Andrei Herghelegiu a obținut argintul la -85.

„Suntem extrem de mulțumiți pentru rezultatele obținute pe grappling și K1 având în vedere faptul că s-au aliniat la start 150 de sportivi de la 36 de cluburi din țară! În continuare ne pregătim pentru Cupa României la BJJ la copiii și juniori. De asemenea pentru meciurile de K1 și box care urmează să le susținem”, ne-a declarat Andreea Rășcanu, unul dintre instructorii clubului „Fight Titans” Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor