Home » Justitie » Polițiștii de la Bârlad și Murgeni au început să facă ordine printre infractori

Polițiștii de la Bârlad și Murgeni au început să facă ordine printre infractori

Valul de percheziții de la Bârlad și Murgeni a continuat și sâmbătă. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad și cei de la Poliția Murgeni au descins în forță în Bârlad și în comunele limitrofe la mai multe familii bănuite de furt.
După perchezițiile de marți dimineață efectuate de polițiștii de la Murgeni în comuna Epureni, la frații Ancuței, anchetați pentru furt de cai, oamenii legii au scos la iveală un grup de hoți de animale. De această dată, au descins la o familie din comuna Banca, doi dintre suspecții fiind reținuți pentru 24 de ore. Frații Ancuței „colaborau” cu mai mulți hoți din diferite sate a județului Vaslui. Ei furau animale și le vindeau într-un sat din județul Galați. Duminică, cei doi au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.
Polițiștii de la Bârlad nu s-au lăsat nici ei mai prejos în ultimele zile, încercând să facă ordine printre hoții din oraș. Presupușii autori ai furturilor au fost săltați și duși la sediul de Poliție Bârlad, pentru audieri.
„ Au avut loc șapte percheziții domiciliare pe raza orașului Bârlad și în comunele limitrofe. Anchetele sunt încă în desfășurare”, ne-a declarat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor