Home » Justitie » (Video) Hoațele de pantofi surprinse de camerele video într-un magazin din Bârlad, identificate și duse la audieri!

(Video) Hoațele de pantofi surprinse de camerele video într-un magazin din Bârlad, identificate și duse la audieri!

Cele două femei care au scandalizat opinia publică după ce au fost surprinse de camerele de luat vederi furând pantofi dintr-un magazin de încălțăminte situat în centrul Bârladului au fost identificate. Hoațele au fost conduse și la audieri, unde și-au recunoscut fapta.
„Cele două femei au fost identificate și audiate, iar dosarul urmează a fi finalizat în curând. Acesta va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru soluționarea legală.”, a declarat, pentru Est News, Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VIfG3paVZeY&w=560&h=315] La începutul lunii mai, proprietarii unui magazin de încălțăminte din zona centrală a orașului au rămas consternați când, vizionând înregistrările video de peste zi, au observat cum două femei furau pantofi expuși pe rafturi, nestânjenite de faptul că în jur erau clienți.
Imaginile au fost publicate în exclusivitate de ziarul Est News i-au creat un real disconfort uneia dintre femei. În ziua publicării articolului, pe principiul că hoțul neprins e negustor cinstit, Roxana (după cum am aflat că-i este numele) ne-a sunat la redacție și, cu o gură cât o șură ne-a amenințat că ne dă în judecată dacă nu-i scoatem ”imediat” (nu oricum) poza de pe site-ul ziarului.
”Să-mi scoateți imediat poza. Eu nu am furat”, a strigat la noi Roxana. Mai mult, în aceeași zi a mers val-vârtej la magazinul cu pricina și a încercat să-i cumpere tăcerea patroanei cu suma… de 50 de lei. Ca un om cinstit! (Crina BUTA)
Citeste si: Două hoațe surprinse de camerele video furând pantofi dintr-un magazin din Bârlad, sub ochii propriilor copii! Cine le recunoaște?
Tupeul fantastic al hoațelor de pantofi! Una dintre ele a vrut să-i cumpere tăcerea proprietarei magazinului cu o bancnotă de 50 de lei!

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: