Home » Justitie » Trafic blocat pe un sens pe E 581, după ce un șofer care venea din concediu din Grecia a doborât un stâlp cu mașina în Huși

Trafic blocat pe un sens pe E 581, după ce un șofer care venea din concediu din Grecia a doborât un stâlp cu mașina în Huși

Traficul rutier pe drumul european E 581 spre Vama Albița a fost blocat, duminică, timp ce mai multe ore, pe un sens de deplasare, după ce un șofer din Republica Moldova, care se întorcea cu familia din concediu din Grecia, a doborât un stâlp cu mașina pe șosea la intrarea în municipiul Huși. O persoană din cele cinci aflate în autoturism a ajuns la spital.
Accidentul s-a petrecut duminică dimineață, pe șoseaua Dobrina, de la intrarea în municipiul Huși, după ce șoferul, un tânăr de 31 de ani din Republica Moldova, a ieșit cu mașina de pe șosea și a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului european E 581. În urma impactului, stâlpul a căzut pe partea carosabilă, ceea ce a condus la blocarea traficului pe unul din sensurile de mers.
Din cele cinci persoane aflate în mașină, un singur pasager a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Huși, unde medicii l-au diagnosticat cu policontuzii. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii de la Biroul Rutier Huși au fost mai multe ore în zona accidentului și au dirijat traficul alternativ pe un sens de mers până autoritățile au îndepărtat stâlpul de pe șosea. Șoferul care a provocat evenimentul ar fi adormit la volan, în condițiile în care se întorcea cu familia din concediu din Grecia. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele său pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: