Home » Justitie » Un bărbat în vârstă de 31 de ani, reținut pentru comiterea a trei infracțiuni în timp ce se afla în arest la domiciliu

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, reținut pentru comiterea a trei infracțiuni în timp ce se afla în arest la domiciliu

Polițiștii Secției Banca l-au reținut, joi, pe Ionel B., pentru comiterea a mai multor infracțiuni în timp ce se afla în arest la domiciliu.
În luna martie, bărbatului i s-a „pus pata” pe un consătean și l-a bătut, amenințat și i-a distrus mai multe bunuri. În urma acestor infracțiuni, bărbatului i s-a întocmit dosar de cercetare penală, luându-se măsura controlului judiciar, ulterior aceasta fiind înlocuită cu arestul la domiciliu.
Deși era în arest la domiciliu, Ionel a luat un cuțit și a plecat să se răzbune reclamant. Când i-a zărit remorca parcată pe drumul public a început să îi taie anvelopele. Victima, văzând ce face Ionel, a sunat la 112, cerând ajutorul polițiștilor. Până la sosirea oamenilor legii, Ionel a început să îl amenințe pe acesta cu acte de violență.
„Pentru aceste fapte, polițiștii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Banca l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat la Judecătoria Bârlad, unde s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: