Home » Politic » Comunicat de presă – Președintele PNL Vaslui, ales în Biroul Executiv al Partidului Național Liberal

Comunicat de presă – Președintele PNL Vaslui, ales în Biroul Executiv al Partidului Național Liberal

În zilele de 17 și 18 iunie 2017, delegația PNL Vaslui, formată din 92 de membri și condusă de președintele Organizației Județene, dl. doctor Nelu Tătaru, a participat la Congresul PNL, unde a fost aleasă noua conducere.

Sâmbătă, 17 iunie 2017, cei peste 5000 de delegați din țară au ales noul președinte al PNL, în persoana domnului Ludovic Orban, președintele Curții de Arbitraj al PNL, dl. Daniel Buda, și președintele Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori, dl. Mihai Barbu.

De asemenea, duminică, 18 iunie 2017, în cadrul Consiliului Național al PNL, cei peste 1800 de delegați din țară au ales Secretarul General, în persoana domnului Robert Sighiartău, 4 prim-vicepreședinți, Ilie Bolojan, Raluca Turcan, Iulian Dumitrescu și Mircea Hava, 8 vicepreședinți pe domenii de activitate, 8 vicepreședinți pe regiuni de dezvoltare și 16 membri ai noului Birou Executiv al PNL.

Președintele PNL Vaslui, dl. Nelu Tătaru, a candidat și a fost ales de către cei peste 1800 de delegați în funcția de membru al Biroului Executiv al PNL.

 

About Tehno Redactor

One comment

  1. La 45 de functii+cea de presedinte era normal sa fie ales fiecare dintre sustinatorii lui Orban! Dl. Tataru este ilustrarea perfecta a versurilor eminesciene: „Era pe cand nu s-a vazut/Azi o vedem si nu e”.

%d blogeri au apreciat: