Home / Social / ULTIMA ORĂ Trei autoturisme au luat foc lângă Judecătoria Vaslui, două fiind distruse complet

ULTIMA ORĂ Trei autoturisme au luat foc lângă Judecătoria Vaslui, două fiind distruse complet

Doua autoturisme au ars ca niste torte, in aceasta dupa-amiaza, in vecinatatea Judecatoriei Vaslui. Flacarile au izbucnit de la un autoturism parcat de cateva ore in zona si s-au extins rapid la alte doua masini stationate. Trecătorii au sunat la 112.

Imediat, la fața locului au ajuns doua autospeciale de la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Vaslui. Una dintre mașini a fost  mutata inainte sa fie inghitita de valvataie. Celelelte doua autoturisme insa, au fost distruse aproape in totalitate, chiar dacă pompierii au acționat rapid pentru a lichida focul. Una dintre mașini aparține unei firme de pază și protecție din Vaslui. Șoferul a declarat că a coborât să-și cumpere o apă minerală, iar după câteva minute, când s-a întors și-a găsut mașina în flăcări. cealaltă este a unei funcționare de la Prefectura Vaslui.

Echipele Delgaz Grid au oprit alimentarea cu gaz metan a blocurilor si a institutiilor din zona, pe toată durata interventiei.

Potrivit declarației lui Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric la una dintre mașini, produs de faptul că un cablu electric nu a fost izolat corespunzător. (Daniel MICU)

About Simona Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: