Home » Justitie » Cu taxiul, prin Grădina Publică Bârlad!

Cu taxiul, prin Grădina Publică Bârlad!

de Mihaela NICULESCU

Taximetriștii din Bârlad au rău de aglomerație. Așa că, din când în când, își iau câte o pauză, mergând cu mașina în parc să se relaxeze, dar și să onoreze, în același timp, apelurile de la cei care solicită să ia un taxi fix din Grădina Publică.

Unde este mai mult oxigen în oraș decât în Grădina Publică, unde accesul mașinilor este interzis pe alei! Dar ce contează asta pentru taximetriștii bârlădeni, când e vorba să onoreze comenzile prietenilor. Așa că fără nicio urmă de interes față de normele care prevăd ca nu au ce căuta pe acolo, trec la treabă cu gândul la un bacșiș gras. Asta în timp pe cei mai mulți taximetriști au alergie la aglomerația din piața „Sf. Ilie”. Dacă îți vine rău în piață, sau dacă vrei să chemi taxiul pentru că nu mai poți căra sacoșele, nu ai nici o șansă să ajungi acasă cu acest mijloc de transport, întrucât în week-end taximetriștii nu vor să intre în piață sub nici un chip. Te invită frumos să ajungi la strada principală de unde îți onorează comanda.

Toate aceste mofturi pe care ei le consideră argumente întemeiate, ar trebui să le dea de gândit și autorităților. Nemulțumiri sunt atât de partea taximetriștilor, dar și a călătorilor care s-au cam săturat să inhaleze mirosul de țigară și de transpirație atunci când călătoresc cu taxiul, ca și de figurile acre cu care sunt întâmpinați de taximetriști. A, și să nu uităm, clienții s-au săturat să tot ceară bonul fiscal și să nu îl primească! Ce mofturi pe ei!

About Tehno Redactor

One comment

  1. nu e singura masina care intra acolo..Mai sunt si altii pentru care e umilitor sa parcheze la cativa metri unde parcheaza toata lumea.Plus cei de la politia locala se plimba cu masina direct pe alei pentru ca ce mai sunt obositi sa mearga pe jos.Si asa gradina a devenit loc de comert..Azi o trambulina,maine un chiosc de inghetata pe urma ponei,terasa,niste vata de zahar,automate de sucuri cafea din ce in ce mai in inima gradinii ca na trebuie sa faca si cunostintele primarului afaceri nu?

%d blogeri au apreciat: