Home » Administratie » Impozitul pe dividende și impozitul pe venit obținut din România de nerezidenți, printre temele abordate de AJFP Vaslui într-o întâlnire cu contribuabilii din județ

Impozitul pe dividende și impozitul pe venit obținut din România de nerezidenți, printre temele abordate de AJFP Vaslui într-o întâlnire cu contribuabilii din județ

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vaslui (AJFP) găzduiește pe 28 iunie, de la ora 11.00, o întâlnire cu contribuabilii din județ. Evenimentul va avea loc în sala de ședințe din incinta instituției.

Vasluienii vor fi puși la curent cu informații utile referitoare la impozitul pe dividende, impozitul pe venit obținut din România de nerezidenți și Hotărârea Guvernului pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a legii privind Codul Fiscal. De asemenea vor afla informații despre obligațiile declarative și de plată în luna iunie 2017 și li se vor prezenta serviciile oferite de ANAF.

Pentru a participa la întâlnirile organizate de noi contribuabilii se pot programa prin intermediul ,«Formularului de asistență» de pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală”, a declarat Nelu Sava, șeful AJFP Vaslui.

Formularul de asistență poate fi accesat la adresa: https://www.anaf.ro/asistpublic/. Contribuabilii interesați pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile de pe site-ul, www.anaf.ro/infopublice sau prin intermediul Call Center ANAF, apelând numarul de telefon 031.403.91.60. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: